Humble Homemade Hifi

HOME

Welkom bij Humble Homemade Hifi! Alle informatie én de componenten die u nodig heeft om zelf zeer hoogwaardige luidsprekers te bouwen! De luidspreker kits zijn ontworpen met behulp van de allernieuwste simulatie- en meetsoftware en hebben vele uren "in het veld" gehad voordat ze worden vrijgegeven als een doe-het-zelf luidsprekers. Daardoor ontstaat een bewezen en evenwichtig klinkend product dat de kritische muziekliefhebber jarenlang luistergenot zal geven. Deze luidsprekers zijn verkrijgbaar in voordelige kit-vorm om zelf te bouwen, maar ook als volledig gebouwd eindproduct. Kies een model uit het LUIDSPREKERS menu hierboven.

* Een nieuwe twee-weg vloerstaander in de maak: een tijd geoptimailseerde luidspreker met wave-guide tweeter en serie-filter. De luidspreker zal gebruik maken van de Scan-Speak 18W/8434G00 midwoofer in combinatie met de SEAS 27TFF tweeter en Visaton WG 148 R wave-guide.

* Als je met een zeer krap budget een luidspreker zoekt, dan is de Ultra Low Budget luidspreker het overwegen waard. De kit is klaar - maar dit heb ik weer: de tweeter blijkt wereldwijd uitverkocht tot circa halverwege April 2017!!! In de tussentijd kun je wel alvast de CAD-tekening downloaden en de behuizingen bouwen :-) De prijs van de kit wordt EUR. 125,- per stuk / EUR. 250,- per paar.

* Helaas is de release van de Satori luidspreker is vertraagd. Het is niet bekend wanneer de drivers leverbaar zullen zijn. De speaker zal gebruik maken van de nieuwe SB Acoustics Satori TW29BN Beryllium tweeter en de 7˝ "Satori MW19P-8 midwoofers met de eveneens nieuwe, witte "Nature Cone" konussen.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Alle ontwerpen zijn vrij voor privé gebruik, commercieel gebruik is ten strengste verboden. Copyright © Humble Homemade Hifi
Humble Homemade Hifi is onderdeel van tg-acoustics KvK 37138402

Last updated 6.2.2017