Humble Homemade Hifi

SHOP

Humble Homemade Hifi luidsprekers zijn verkrijgbaar als voordelige zelfbouw kit's die u zelf kunt bouwen of als gematchde en volledig geteste kant en klare produkten. Wij leveren ook luidspreker onderdelen, drivers en filter componenten van alle bekende merken. Wij zijn officieel leverancier van Accuton, B&C Speakers, Beyma, Dayton Audio, Duelund Coherent Audio, Eton, Fountek, Furutech, Intertechnik, Jantzen Audio, Monacor, Morel, Mundorf, Peerless, RCF, SB Acoustics, Scan Speak, Seas, Vifa, Visaton, WBT en vele andere. Al hoewel we een grote voorraad aan onderdelen hebben, kan het voorkomen dat er enige levertijd is op bepaalde items.

HOE TE BESTELLEN

Stuur ons een e-mail voor meer informatie over onze producten of voor het plaatsen van een bestelling: humblehomemadehifi [at] gmail [dot] com. Onze prijslijst is als pdf download beschikbaar: Humble Homemade Hifi General Price List

HOE TE BETALEN

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een overzicht met alle items inclusief prijzen voor het verzenden plus details hoe te betalen. Betalingen worden vooruit gedaan en kunnen op één van de volgende wijzen worden voldaan:

1) Bank Overschrijving: alle details met betrekking tot het overschrijven (zoals IBAN nummer en BIC/Swift codes) worden verstrekt met de corresponderende proforma factuur. Alle betalingen worden gedaan in Euro's.
2) Paypal: Maak gebruik van de "Pay Now" knop hieronder om te betalen met uw Paypal account of creditcard of, als u het prefereert, zullen wij u een Paypal Money Request sturen. Paypal berekent transactiekosten voor elke handeling, daarom zal 4% transactiekosten in rekening worden gebracht op het totaal om de kosten die Paypal in rekening brengt te dekken.
3) Afhalen bij Humble Homemade Hifi: het is mogelijk om op afspraak uw bestelling persoonlijk af te halen en dan te betalen.

Zendingen worden verstuurd zodra het volledig bedrag op onze rekening staat. De levertijden en de verzendkosten hangen af van de gekozen verzendmethode en land van bestemming. Wij staan u graag te woord over alle details en mogelijkheden. Afhankelijk van het gewicht, de bestemming en de kosten kunnen wij versturen met PostNL, UPS, DPD, DHL, GLS, Fedex of TNT.Wavecor PR310WA01 12" passive radiator. De Wavecor PR310WA01 is een passieve radiator bedoeld voor subwoofer toepassingen. Vanwege de lage mechanische verliezen geeft de PR310WA01 zowel op lage als op hoge volumes goed weer. Om het experimenteren te vergemakkelijken wordt de PR310WA01 geleverd met drie verschillende extra gewichten die makkelijk aan de achterzijde van de konus kunnen worden bevestigd. Normale prijs EUR. 180,- / speciale prijs slechts EUR. 89,-

Luidspreker Baffle. CNC-gefreesde baffle voor twee-weg luidsprekers met een standaard tweeter diameter van 104mm een een standaard woofer diameter van 149mm. Uitgevoerd in speciaal watervast MDF type V313 in de dikte 22mm. Dichtheid circa 750 kg/m3. De uitsparingen voor de drivers passen op alle Scanspeak Discovery 15cm midrange en midwoofers en de meeste Scanspeak Discovery tweeters maar ook op heel veel drivers van andere fabrikanten. Van EUR. 14,95 per stuk, nu voor EUR. 11,95 per stuk. Download de CAD-tekening voor de exacte maatvoering.

MTM Loudspeaker Baffle. CNC-gefreesde baffle voor MTM-luidsprekers met een standaard tweeter diameter van 104mm een een standaard woofer diameter van 149mm. Uitgevoerd in speciaal watervast MDF type V313 in de dikte 22mm. Dichtheid circa 750 kg/m3. De uitsparingen voor de drivers passen op alle Scanspeak Discovery 15cm midrange en midwoofers en de meeste Scanspeak Discovery tweeters maar ook op heel veel drivers van andere fabrikanten. Van EUR. 17,95 per stuk, nu voor EUR. 14,50 per stuk. Download the CAD-tekening voor de exacte maatvoering.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Alle ontwerpen zijn vrij voor privé gebruik, commercieel gebruik is ten strengste verboden. Copyright © Humble Homemade Hifi
Humble Homemade Hifi is onderdeel van tg-acoustics KvK 37138402

Last updated 8.8.2016